2. osynlig

Blev en dag i sängen igen. Skulle göra mycket men inte mycket blev gjort. Skulle städa men det är fortfarande lika stökigt nu. Vet inte riktigt vad jag ska göra av mig själv. Måste göra mig redo för imorgon, för resten av veckan.
Vill gråta, skrika svordomar. Vem lyssnar på mig ändå? Ibland glömmer jag bort mig själv. Det är lättast att glömma bort sig själv, kolla på någon film eller en serie istället. Inte bli påmind om hur värdelös man känner sig. Det är det värsta med det här... vad jag än gör känner jag mig värdelös, och det hjälper inte att försöka övertala mig själv annat... för då är jag bara löjlig. Löjlig skriker hjärnan tillbaka.
Biter på naglarna. Jag är så jävla hopplös. Skulle pluggat, hade hela veckan på mig att plugga men sitter här och klockan närmar sig tio och jag förstår ingenting. Jag förstår inte, hur gör jag? Så jävla värdelöst.  Hur blev det så här?
Måste städa, måste göra iordning saker. Skulle tvättat idag, men... ingenting blev av.

1. Affären

Bestämmde mig för att gå till affären idag. Har legat i sängen för länge nu, tänkte att frisk luft kunde hjälpa. Men luften fick inte huvudet att klarna, istället fick synen av andras gemenskap tårarn att välla upp i ögonen. Det är halloweenfester ikväll, och jag sitter hemma. Självmant, jag vet, men att bli medbjuden skulle varit kul.
I affären stod jag, helt vilse. Köpte saker så det skulle se ut att jag inte var ensam, att jag inte köpte saker till bara mig själv. Köpte chips, och la till en chokladkaka också. Marabou degestive. Glömde lägga en kasse på rullbandet, så jag fick gå tillbaka och fråga hur mycket den kostade. Jag kände igen kassörskan, hon är trevlig och ler alltid. Hon sa att jag kunde ta en, behövde inte betala. Undrade om hon kunde se tårarna i mina ögon. Om hon förstod att egentligen var jag ensam ikväll.
När jag kom tillbaka till mig släppte jag kassen i golvet. Med dunsten kom jag på vad jag hade glömt. Cola. Fan, hur kunde jag glömma cola?

RSS 2.0